V tunelu na dálnici D5 u Plzně zemřel cizinec, havaroval s osobním vozidlem

Publikuje: Nikola Macáková — 28. 08. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » V tunelu na dálnici D5 u Plzně zemřel cizinec, havaroval s osobním vozidlem

V tunelu Valík za Plzní ve směru od Rozvadova na Prahu na 77. kilometru dálnice D5 došlo v sobotu k tragické dopravní nehodě.

Podle mluvčího krajské záchranné služby Vítězslava Sladkého havaroval osobní vůz s řidičem (šlo o cizince ročník 1958), který zemřel na místě. „Řidič utrpěl devastující poranění neslučitelná se životem. Lékař na místě konstatoval exitus a následně povolal službukonajícího koronera,“ sdělil k dopravní nehodě mluvčí záchranné služby.

Na místě tragické podvečerní dopravní nehody zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému.

Nehoda uzavřela dálnici na více než čtyři  hodiny. Provoz byl následně obnoven, dle informací redakce a sdělení dopravního serveru ŘSD okolo 22.30 hodiny večerní.

Podle prvotních informací, které má redakce serveru UdálostiExtra.cz k dispozici řidič, ve velké rychlosti naboural do betonových svodidel hned na začátku tunelu. Pravděpodobně nerespektoval omezenou rychlost, která je v daném silničním úseku nařízena. Nicméně okolnosti nehody jsou nyní v šetření Policie ČR.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu