V kolejišti za zastávkou Bílina bylo nalezeno tělo mrtvého člověka

Publikuje: Nikola Macáková — 04. 10. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » V kolejišti za zastávkou Bílina bylo nalezeno tělo mrtvého člověka

V úterních ranních hodinách v kolejišti za zastávkou Bílina – Kyselka zastavil železniční provoz nález těla mrtvého člověka.

Severočeská frekventovaná železniční trať Kadaň – Prunéřov – Děčín, ve směru z Bíliny na Most byla zastavena z důvodu nálezu zemřelého člověka v kolejišti. Případem se aktuálně zabývají kriminalisté.

Na místě, dle zjištěných informací redakce probíhaly prvotní policejní úkony vyšetřování této tragické události. Nález mrtvého člověka zastavil v uvedeném úseku železniční dopravu dnes, krátce po čtvrté hodině ranní. České dráhy zřídili pro cestující náhradní dopravu.

Ústecká krajská policie k tragédii zatím nezveřejnila žádné oficiální informace.

Mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal redakci sdělil, že se událostí Drážní inspekce jako taková nezabývá s tím, že pouze přijala oznámení o události. „Šetření je v režii provozovatele Správy železnic a Policie ČR,“ doplnil mluvčí krátce Drážní inspekce.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu