Poblíž Frýdlantu narazil řidič s vozidlem do stromu, nehodu nepřežil

Publikuje: Jana Malá — 07. 08. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Poblíž Frýdlantu narazil řidič s vozidlem do stromu, nehodu nepřežil

U Kunratic poblíž Frýdlantu nepřežil šedesátiletý řidič náraz osobního auta v plné rychlosti do stromu. Nehodu vyšetřují kriminalisté.

K tragické nehodě došlo několik minut po sobotní 20. hodině večerní na silniční komunikaci nedaleko obce Kunratice u Frýdlantu. U nehody musely zasahovat všechny složky Integrovaného záchranného systému.

„Ve směru od Frýdlantu do Kunratic, zatím z dosud nezjištěných příčin, narazilo osobní vozidlo do vzrostlého stromu. Ve vozidle cestoval šedesátiletý muž, který i přes rychlou zdravotnickou pomoc podlehl následkům zranění,“ uvedl k nehodě policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

„Po dobu vyšetřování nehody byla komunikace zcela uzavřena. Případem se nyní zabývají Liberečtí kriminalisté,“ dodal k tragické nehodě mluvčí policie.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu