Osmadvacetiletý muž se v České Těšíně zřítil z okna ve 4. patře

Publikuje: Jana Malá — 12. 05. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Osmadvacetiletý muž se v České Těšíně zřítil z okna ve 4. patře

Ve středu večer museli zasahovat záchranáři u vážné události v České Těšíně, kde se mladý muž zřítil z okna ve 4. patře domu.

UdálostiExtra.cz o případu informoval krajský mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl s tím, že na místo události zamířila pozemní zdravotnická posádka záchranné služby spolu s vrtulníkem leteckých záchranářů, které na místo vyslal dispečink krajské záchranky.

„Osmadvacetiletý muž byl po dopadu v bezvědomí a jeho život přímo ohrožen. Prvotní vyšetření ukázalo poranění hlavy a mozku, rovněž i břicha,“ sdělil Lukáš Humpl.

„Pacientovi byly podány léky, lékař musel tzv. zaintubovat jeho dýchací cesty a převést na přístrojem řízenou ventilaci. Byl zajištěn pánevním pásem, krčním límcem a uložen do podtlakové matrace,“ upřesnil mluvčí záchranné služby.

Vrtulník letecké záchranné služby poté muže transportoval do ostravské Fakultní nemocnice. „Na oddělení urgentního příjmu byl předán v kritickém stavu,“ doplnil Lukáš Humpl z krajské záchranné služby.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu