Nehoda tří vozidel v Litvínově měla tragické následky

Publikuje: Nikola Macáková — 06. 09. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Nehoda tří vozidel v Litvínově měla tragické následky

Dopravní nehoda nákladního vozidla Tatra a dvou osobních vozidel v severočeském Litvínově měla tragické následky.

Ke střetu vozidel došlo v úterních ranních hodinách, 6. září na silnici č. 27. za železničním viaduktem asi 300m od cedule Litvínov.

Na místě nehody zasahovaly všechny záchranné složky. K nehodě zamířil také záchranářský vrtulník s podnikovými hasiči z chemických závodů ORLEN Unipetrol Litvínov.

„Hasiči ze stanice Litvínov a ORLEN Unipetrol Litvínov zasahovali u vážné dopravní nehody tří vozidel na komunikaci č. 27 v Litvínově na Mostecku. Hasiči vyprostili zaklíněnou osobu, provedli protipožární opatření a úklid komunikace,“ uvedl k zásahu Hasičský záchranný sbor na sociální síti.

Mluvčí krajské záchranné služby Prokop Voleník k nehodě krátce uvedl, že jeden z řidičů střet bohužel nepřežil. „Utrpěl závažná mnohočetná poranění, která byla neslučitelná se životem. Na místě nehody zasahovala letecká záchranná služba i pozemní posádky záchranářů,“ dodal mluvčí Zdravotnické záchranné služby Voleník.

Dle sdělení partnera serveru UdálostiExtra.cz dopravního serveru ŘSD byla silnice v místě nehody, po dobu zásahu záchranných složek a vyšetřování uzavřena a řízena policisty.

Okolnosti nehody jsou nyní v šetření Policie ČR.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu