Na Uherskohradišťsku se střetla dodávka s kamionem

Publikuje: Nikola Macáková — 11. 11. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Na Uherskohradišťsku se střetla dodávka s kamionem

U obce Zlechov nedaleko odbočky na Kyjov na Uherskohradišťsku došlo ve čtvrtek k vážné dopravní nehodě kamionu a dodávky.

O nehodě informovali zlínští profesionální hasiči na sociální síti s tím, že u nehody zasahovaly dvě jednotky hasičů. Spolu s nimi i zdravotničtí záchranáři a policisté.

Řidič dodávky po nárazu zůstal ve vozidle zaklíněn. Ven z vozu mu s pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení pomohli profesionální hasiči z Uherského Hradiště společně s jednotkou z Buchlovic. Jakmile zraněného řidiče vytáhli ven, předali ho do péče posádce zdravotnické záchranné služby, která ho odvezla do nemocnice k dalšímu ošetření. Spolujezdec z dodávky i řidič kamionu vyvázli bez zranění,“ uvedli k nehodě krajští hasiči.

Vážná dopravní nehoda dodávky a kamionu na Uherskohradišťsku. Zdroj: HZS Zlínského kraje (tiskový servis)

Hasiči u vozidel provedli protipožární opatření a odpojili u dodávky autobaterii. Po nárazu došlo k úniku provozních kapalin, které hasiči zasypali sorbentem. Na závěr uklidili vozovku od střepů a úlomků z vozidel,“ doplnili hasiči na sociální síti.

Dle sdělení dopravního serveru ŘSD v době zásahu složek Integrovaného záchranného systému byl v místě nehody provoz řízen policisty kyvadlově jedním jízdním pruhem. Okolnosti nehody jsou nyní v šetření dopravní policie.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu