Na Prachaticku srazil nákladní automobil chodkyni, žena na místě zemřela

Publikuje: Jana Malá — 08. 06. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Na Prachaticku srazil nákladní automobil chodkyni, žena na místě zemřela

Ve středu dopoledne došlo ve Volarech na Prachaticku k tragické dopravní nehodě. Nákladní automobil zde srazil a usmrtil chodkyni.

K tragické nehodě došlo, v ulici Soumarská, krátce před půl desátou dopolední.

Chodkyně bohužel utrpěla fatální zranění, kterým na místě nehody podlehla. Uvedla k nehodě policejní mluvčí Martina Joklová.

Chodkyně ve Volarech na Prachaticku nepřežila střet s nákladním automobilem. Zdroj: Martina Joklová, Policie ČR (tiskový servis)

„Orientační dechová zkouška u řidiče byla negativní. Přesnou příčinu a bližší okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté. Na místo byl vyslán také kompletní výjezd prachatických kriminalistů. Silnice byla v tomto místě zcela uzavřena,“ doplnila k nehodě aktuálně mluvčí policie.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu