Na diskotéce ve Slušovicích se zranilo několik mladých lidí

Publikuje: Nikola Macáková — 30. 10. 2022
Zdroj: Bc. Monika Kozumplíková / Policie ČR (tiskový servis)
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Na diskotéce ve Slušovicích se zranilo několik mladých lidí

V důsledku tlačenice utrpělo osm mladých lidí ve věku 15 – 20 let zranění, dvě z toho jsou těžká. Událost prověřují zlínští kriminalisté.

O případu dnes informovala policejní mluvčí Monika Kozumplíková s tím, že kriminalisté dnes zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti. Viníkovi hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody až na čtyři roky.

K události došlo v sobotu 29. října před půlnocí na schodišti před vstupem na diskotéku. Vzhledem k vysokému počtu návštěvníků, kteří se nemohli dostat dovnitř ani ven, došlo na schodišti k přelidnění, panice a následně ke zranění několika mladých lidí,sdělila Monika Kozumplíková.

Na místě zasahovali policisté z několika obvodních oddělení a také policisté z pohotovostního a eskortního oddělení,“ doplnila mluvčí policie.

Spolu s policisty na místě zasahovaly také posádky Zdravotnické záchranné služby.

Veškeré okolnosti prověřují zlínští kriminalisté.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu