Lupič v Praze přepadl ženu se zbraní v ruce, pátrají po něm kriminalisté

VIDEO
Publikuje: Nikola Macáková — 06. 10. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Lupič v Praze přepadl ženu se zbraní v ruce, pátrají po něm kriminalisté

Kriminalisté v hlavním městě pátrají po muži, který oloupil mladou ženu v centru Prahy. Když se kabelky nechtěla vzdát, vytáhl zbraň.

O případu informoval policejní mluvčí Richard Hrdina s tím, že přepadená se snažila své cennosti ubránit a stále držela kabelku i poté, co jí muž strhl na zem. Agresivita útočníka vygradovala natolik, že zpoza opasku vytáhl střelnou zbraň, které se napadená zalekla a přestala se bránit. Ihned poté se muž dal na útěk a zmizel v ulicích Prahy. Čtyřiadvacetileté ženě způsobil škodu za více než deset tisíc korun.

Kriminalisté z prvního oddělení Prahy I provedli důkladné šetření v místě a zajistili kamerové záznamy, které zachycují celé loupežné přepadení. Za využití všech operativně pátracích prostředku se však prozatím nepodařilo útočníka ztotožnit a tak žádají širokou veřejnost o pomoc. K přepadení došlo v druhé polovině srpna, krátce před čtvrtou hodinou ranní,“ upřesnil Richard Hrdina z pražské policie.

DŘÍVE JSME PSALI:

Nikola Macáková — 

Popis neznámého pachatele: „muž silnější postavy, věk 30 – 45 let, krátké černé tričko s nápisem NYC, černá kšiltovka s bílým nápisem, riflové kraťasy, batoh a sportovní boty značky Nike,“ dodal mluvčí policie.

Po agresivním lupiči i nadále policisté intenzivně pátrají.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu