Devatenáctiletý mladík se na Brněnsku podruhé narodil, život mu zachránili bezpečnostní pásy

Publikuje: Nikola Macáková — 17. 07. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Devatenáctiletý mladík se na Brněnsku podruhé narodil, život mu zachránili bezpečnostní pásy

Mladík zamýšlel pořídit si starší škodovku, předtím si jí ale chtěl nejprve pořádně vyzkoušet, což se mu stalo osudným a havaroval.

O případu informoval brněnský policejní mluvčí Petr Vala s tím, že v nedalekých serpentinách totiž vypůjčený automobil zřejmě ve vyšší rychlosti mladý řidič neukočíroval, kdy strhl řízení a ve smyku skončil v příkopu. Z karambolu mladý řidič jako zázrakem vyvázl jen s několika odřeninami, od horšího zranění ho totiž zachránil bezpečnostní pás. Ale aby toho nešťastník neměl málo, poničený vůz jen chvilku po nehodě začal hořet. Přijet zkrotit plameny tak museli až místní hasiči, kdy ale z auta na místě zůstal jen ohořelý vrak.

„Správně používaný bezpečnostní pás je při nehodách klíčový, při nárazu totiž dokáže zabránit vážnějšímu zranění,“ doplnil mluvčí policie.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu