Boss Babiš: STB, fosfáty a Maroko

VIDEO
Publikuje: Lukáš Závodský — 21. 03. 2023
Zdroj: @toptemata7388
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Boss Babiš: STB, fosfáty a Maroko

V této video sérii si budeme vyprávět příběh Andreje Babiše, který bez nadsázky postupně ovládl téměř každý aspekt výrobního řetězce.

A to nejen v oblasti chemického průmyslu, ale zejména také v zemědělství a s ním souvisejícím potravinářstvím. A nejen to! Kdo je „všemocný a nedotknutelný“ Andrej Babiš, kde se vzal a jak se dostal na pozici jednoho z nejmocnějších mužů Česka. Tématu se do hloubky a bez jakékoliv politické příslušnosti věnoval v šestidílné video sérii, z nichž díl první aktuálně přinášíme náš spolupracovník magazínu UdálostiExtra Lukáš Závodský na svém YouTube kanále TOP témata.

Boss Babiš…

Chtít si dnes koupit v České republice produkt, který nenese stopu Babišových firem, je celkem náročný úkol. To je samo o sobě neklamný důkaz jeho obrovské moci.

Babišovi se nakonec díky pohádkovému bohatství podařilo ovládnout i část českých médií, čímž získal klíčový nástroj poměrně velké moci, který mu nakonec dopomohl k ovládnutí moci politické. Pokud významně ovládáte ekonomický proces země, část médií a máte přímou politickou moc, jste bezesporu Bossem všem bossů. K tomu, abychom ale pochopili, jak se postupně Babiš k této nezměrné moci vypracoval, musíme se vrátit desítky let na zpět, do dob hlubokého komunismu, do období zvaného normalizace. Tam jsou ukryty kořeny jeho dnešní moci. A o tom bude tato série. Budeme si vyprávět šestidílný příběh Andreje Babiše od jeho začátků, až po uchopení politické moci na přelomu let 2013/2014,“ uvedl k příběhu nejmocnějšího muže v zemi autor publikované video série o A. Babišovi Lukáš Závodský.

V prvním díle nakoukneme do prostředí státního podniku zahraničního obchodu Petrimex, který byl protkaný komunistickou nomenklaturou a Státní bezpečností. To byl faktor, který formoval Babišovu osobnost a i jeho budoucnost. Více se dozvíte v přiloženém videu,“ dodal autor YouTube kanálu TOP témata.

DŘÍVE JSME PSALI:

Vratislav Mynář a tajemná komnata. Odklánění peněz v režii kancléře

Lukáš Závodský — 17. 03. 2023
Za desetileté prezidentské období Miloše Zemana se na pražském hradě a nejen tam událo soustu kontraverzních věcí.

Vážení čtenáři, tématu „Boss Babiš“ se samozřejmě budeme následně věnovat i nadále v dalším připravovaném dílu či dílech. Detailní podrobnosti můžete shlédnout či si poslechnout v přiloženém, již zmiňovaném videu z našeho partnerského YouTube kanálu TOP témata. Závěrem musíme dodat skutečnost, ačkoliv sám Andrej Babiš má mnoho svých příznivců či fanoušku stejně tak ale i odpůrců, že zveřejněný text (výpis ze zveřejněného videa) či sdíleného video není žádnou politickou kampaní proti jeho osobně. Jedná se výhradně o prokazatelně doložená fakta, ke kterým v 90´ letech docházelo. Ing. Andrej Babiš nebyl nikdy v žádné kauze pravomocně odsouzen a ani proti jeho osobně není vedeno žádné trestní stíhání a podobně.

Použité zdroje/text: Lukáš Závodský, YouTube TOP témata (@toptemata7388)
Pozn. redakce: skutečnosti uvedené v textu se nemusí ztotožňovat s názorem redakce

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu