Agresor v Brandýse nad Labem napadl mladého muže, je vinen z pokusu vraždy

Publikuje: Nikola Macáková — 01. 09. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Agresor v Brandýse nad Labem napadl mladého muže, je vinen z pokusu vraždy

Kriminalisté prověřují případ pokusu vraždy, k němuž došlo v noci, z 30. na 31. srpna na autobusové zastávce v Brandýse nad Labem.

O případu informovala policejní mluvčí Vlasta Suchánková s tím, že na autobusové zastávce v Brandýse nad Labem fyzicky napadl 34letý podezřelý muž ze zatím nezjištěných příčin 28letého mladíka ostrým předmětem a způsobil mu velmi závažné poranění, s nímž jej záchranáři urgentně transportovali do nemocnice, kde musel následně podstoupit operační zákrok.

Agresor skončil v péči mužů zákona…
„Čtyřiatřicetiletého agresivního útočníka zadrželi přímo na místě, kde mělo k napadení dojít, strážníci Městské policie, kteří jej následně předali policistům. Tento muž, jehož dechová zkouška vykazovala pozitivitu na požití alkoholu, byl umístěn do policejní cely,“ uvedla dále Vlasta Suchánková z krajské policie.

„V odpoledních hodinách pak kriminalisté sdělili zadrženému muži obvinění pro zvlášť závažný zločin vraždy ve stadium pokusu podle § 140 a dále pak pro přečin výtržnictví podle § 358 odst. 1. V souvislosti s tímto případem provádějí kriminalisté potřebné procesní úkony a zítřejšího dne podají státnímu zástupci podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby,“ doplnila k případu policejní mluvčí.

Případ napadení oznámila policistům na linku 158 Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje, krátce před půlnocí. 

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu