UFO: jsou to lidé pocházející z budoucnosti? Co mají v úmyslu s naší planetou?

Publikuje: David Bárta — 09. 01. 2023
Zdroj: / Autor: Michal Dužda
Úvodní stránka » Záhady » UFO: jsou to lidé pocházející z budoucnosti? Co mají v úmyslu s naší planetou?

Dozvíte se, jak UFO manipuluje s planetou Zemí. A opravdu pochází UFO z budoucnosti?

Informační zdroj Prima Zoom zasvěcuje své čtenáře do tajů mimozemských civilizací. Jíž nějakou dobu se o tomto žhavém tématu velice diskutuje. Veřejné mínění stále popírá existenci těchto mimozemských létajících objektů na obloze.

Astronaut Tim Peake

Známý astronaut Tim Peake na svém twitteru zmiňuje zvláštní a dosud konspirační fakt, že podivné mimozemské útvary souvisí s budoucností. Respektive, že objekty pochází z budoucnosti. Tento astronaut, vůbec první britský ESA je jaksi přikloněný k této konspirační teorii o UFO. Domnívá se, že objekty pochází z budoucnosti a že celkově UFO pochází z budoucnosti. A že nás na každém lidském kroku pozorují.

Jak to zjistil?

Toto zjištění vychází z jeho zkušeností, kdy diskutoval s piloty. Tento nejmenovaný pilot se svěřil astronautem se zvláštním tvrzením. Že UFO opravdu pochází z budoucnosti. A že se na toho na obloze děje mnohem více, než si myslíme.

Jak se na to dívá veřejnost?

Veřejné publiku ho samozřejmě za toto prohlášení odsoudilo a smějí se mu. Je to podle všech vědeckých fandů recese a nesmysl. Dále prohlásil, že by měl mít moderní člověk otevřenou mysl. Co tím chce říct?

DŘÍVE JSME PSALI:

Spolupracuje armáda s mimozemšťany? Navštěvuje naší planetu UFO?

David Bárta — 31. 12. 2022
Dozvíte se, jak souvisí vojenská armáda s UFO. A jak je možné, že armáda možná spolupracuje s mimozemšťany, aniž bychom něco vědě...

Kvantová fyzika

Jak vlastně definuje kvantová fyzika cestování časem? Přijímá to jako vědecký fakt? Jistě dosud existuje několik set spisovatelů, kteří psali o tom tématu. Vědci se shodli na tom, že dnes je možné určitým způsobem cestovat do budoucnosti. Vychází z Einsteinovy teorie relativity. Podle některých vědců Einstein definoval touto známou teorii možnost cestování časem. Vysvětluje to na základě této definice: Pokud se člověk pohybuje vysokou rychlostí, čas se oproti tomu zpomalí. A v tomto zpomaleném času je možné navštívit jinou dimenzi.

Čili astronaut se opírá vědeckou základnu kvantové fyziky, že cestování budoucnosti je možné a že UFO je schopné cestovat časem. Vrátilo se UFO opravdu z budoucnosti?

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu