Nostradamus: co nás čeká v roce 2023?

Publikuje: David Bárta — 09. 01. 2023
Zdroj: / Autor: Michal Dužda
Úvodní stránka » Magazíny » Nostradamus: co nás čeká v roce 2023?

V následujícím článku se dozvíte, jak velkou sílu může člověk mít, když vlastní věšteckou moc a talent, který se nedědí.

Tento podivuhodně výstřední muž jménem Michel de Nostredame se narodil v roce 1503 v Saint-Remy-de Provence ve Francii. Je zajímavé, že původní profesí tohoto slavného věštce je lékárník. Tato profese ho inspirovala k získání lékařského titulu na univerzitě v Montpellier.

Nostradamovo údajné rodiště, Saint-Rémy-de-Provence, vyfotografováno v roce 1997. Zdroj: Původní uploader byl PL na anglické Wikipedii. – Přeneseno z en.wikipedia na Commons. / CC BY-SA 3.0

Během svého studia používal bylinky

Je další jeho zajímavou a kuriózní skutečností, že během svého studia na této univerzitě používal přípravky bylinek. Tento postup dřívější ortodoxní lékaři neunesli a vyloučili ho ze studia. Podle webu dotyk.cz se opět k tomuto studiu vrátil a dokončil.

Jak léčil nemoc morové epidemie? Jednoduše velmi pokrokovým způsobem. Kombinoval bylinné směsi, řádnou hygienu a doporučil odstraňování mrtvol z měst, aby se virus dál nešířil.

Dále se vydal cestu astrologa. Zde přičemž rychle získal slávu a obdiv. Posléze si ho najímali panovníci, aby jim četl z hvězd.

Kniha proroctví

Formou tajemných veršů vytvořil pro naši generaci a budoucí další generace předpovědi, které se téměř všechny vyplnily. Tento obsah je volně dostupný kdekoli na internetu, a to ve formě PDF.

Co tedy předpověděl?

Na tento rok předpověděl příchod zombie, asteroidy a mor:

  • Po velkém neštěstí pro lidstvo se chystá ještě větší,
  • Velký hybatel obnovuje věky:
  • Déšť, krev, mléko, hlad, ocel a mor,
  • Je vidět nebeský oheň, dlouhá jiskra běží.

Nostradamus – Velká kniha předpovědí

Mohl tím myslet Covid? Dále nám předpověděl válku na Ukrajině a blížící se 3. světová válka. Předpovídá i příchod Antikrista. Nebo globální oteplování a kanibalismus. Kromě toho dokázal předpovědět teroristické útoky 11.září a příchod Hitlera.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu