Zpěvačka Kamila Nývltová odhalila bolestnou 13. komnatu

FOTOGALERIE
Publikuje: David Bárta — 22. 11. 2022
Zdroj: René Kekely (tiskový servis)
Úvodní stránka » Kokteil » Zpěvačka Kamila Nývltová odhalila bolestnou 13. komnatu

Zpěvačka Kamila Nývltová odhalila bolestnou 13. komnatu, kterou dotočila na svém předvánočním koncertě. A pokřtila zde i nové CD Síla lásky.

Kamila Nývltová působí na hudební scéně už hezkou řádku let.

Známou se stala především účinkováním v televizní pěvecké soutěži X Factor, ale už jako malá si vysnila, že bude stát na jednom pódiu s takovými hvězdami, jako jsou Daniel Hůlka nebo Leona Machálková. Než se jí to ovšem povedlo, uplynulo hodně vody. Včetně toho, že sama „bojovala“ se závistí, šikanou, a také toho, že se její rodina musela popasovat s velkou životní tragédií a ne jednou… Kamila tak odhalila svou 13. komnatu, kterou Česká televize odvysílá ve středu večer. A právě tu dotočila se štábem na předvánočním koncertě v pražském Slovanském domě. Zde také spolu s kmotry – uskupením 4 Tenoři a moderátorem Romanem Vojtkem pokřtila zbrusu nové CD Síla lásky.

Málokdo tuší, jak těžkou osobní zkušenost Kamila a její rodina prožila. O jejím příběhu neměli ponětí ani mnozí blízcí kolegové z divadel, v nichž hrála a hraje.

DŘÍVE JSME PSALI:

Zpěvák a hudební skladatel Marcell pouští do světa první singl Jablko/Skořice

David Bárta — 24. 10. 2022
První singl z očekávané desky hudebníka a skladatele Marcella je venku. Song Jablko/Skořice rovnou také nově s vizuální podobou.

Měla jsem mladší sestřičku Elišku, která zůstala kvůli mozkové obrně mentálně ve věku 3 měsíců. Pečovali jsme o ni celá rodina a já dodnes obdivuji naše, jak to všechno zvládli,“ svěřila se Kamila Nývltová, které se i kvůli tom někteří spolužáci posmívali.

Postižená sestra ve svých osmnácti letech zemřela, pro rodinu to bylo sice jistým způsobem vysvobození, ale i velká rána. Musela to ustát a jen díky soudržnosti a tomu, že Kamila má ještě mladšího bratra, vše zvládli.

Přitom pro mamku to nebyla jediná taková těžká věc, přišla před tím o další dvě děti…,“ naznačila těžký osud rodiny, kterou to vše velmi semknulo, mladá zpěvačka a herečka.

Svou pílí, talentem a tím, že se nenechala odradit často ani závistivými řečmi, včetně zloby, kterou showbyznys občas přináší, docílila velkých úspěchů.

Kromě čtyř sólových CD, má za sebou i veleúspěšné evropské turné americké skupiny Two Steps From Hell LIVE 2022 byla sólistkou po boku světových skladatelů Thomase Bergersena a Nicka Phoenixe. V roce 2020 vystoupila jako sólistka na pražském koncertě slavného japonského hudebního skladatele Joe Hisaishiho.

Zahrála si hlavní role v muzikálech Aida, Kleopatra, Dracula, Angelika i v mnoha dalších. Před pár týdny vydala svou první cukrářskou knihu „Na plech s Kamilou“. Velkou radost má však z nové desky, jež představila právě na koncertě ve Slovanském domě.

Já jsem tak šťastná, že se nám po dvouleté pauze podařilo tenhle koncert uskutečnit, a taky proto jsme tu pokřtili mé nové CD. Byl to nádherný večer, na který budu dlouho s láskou vzpomínat,“ svěřila se Kamila.

Právě zde Česká televize dotáčela její 13. komnatu, kterou diváci uvidí ve středu večer na ČT1, a kde promluví i její dávné idoly – dnes její kolegové Leona Machálková a Daniel Hůlka.

Lze říct, že ve svém věku má Kamila Nývltová vše a mohla by být spokojená. Jedno ji ale stále ještě chybí, a sice opravdová láska. Sama má velké srdce, o které by se ráda podělila s někým, kdo si to opravdu zaslouží. Ale kdo ví, třeba už nějakou tu spřízněnou duši potkala a časem ji budeme zase vídat šťastnou po boku charismatického muže a ona sama tak pozná, jaká je opravdová síla lásky.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu