Strážci Galaxie Volume 3. Vesmírná parta na nové misii zachraňuje život

FOTOGALERIE VIDEO
Publikuje: Nikola Macáková — 31. 05. 2023
Zdroj: (redakční text)
Úvodní stránka » Kokteil » Strážci Galaxie Volume 3. Vesmírná parta na nové misii zachraňuje život

Volume 3 od Marvel Studios přináší návrat oblíbeného týmu vesmírných ztroskotanců, Strážců Galaxie.

Tentokrát se parta usadila na tajemném místě nazvaném Kdovíkde, kde si užívají klidného a spokojeného života. Avšak klidné dny brzy přeruší nečekané ozvěny Rocketovy bouřlivé minulosti,“ uvádí k filmu ČSFD.

Strážci Galaxie Volume 3. Pom Klementieff, Chris Pratt, Dave Bautista, Karen Gillan. Zdroj: Photo © 2023 MARVEL (publikováno se svolením autora)

Hlavní postava Peter Quill, známý také jako Star-Lord, stále truchlí nad ztrátou své milované Gamory, která byla obětí událostí ve filmu Avengers: Infinity War. Jeho bolest se však musí na chvíli odložit, když se dozví o Rocketově ohroženém životě. Rocket Raccoon, neohrožený a vynalézavý jezevec, který se stal nedílnou součástí Strážců Galaxie, se dostal do výrazného nebezpečí.

Aby zachránil Rocketův život, Peter Quill musí opustit na Kdovíkde svůj „klidný život,“ kde se pouze on sám uchyluje k pití alkoholu a vypravit se rychle na nebezpečnou misi. Spolu s ostatními členy týmu, jako jsou Drax Zničitel, Gamorina sestra Nebula, mantis Mantis a slavný Groot, se vydává do neznámých a nebezpečných koutů vesmíru.

Tato mise však není jen otázkou zachránění jednoho života. Nezdar v této nebezpečné výpravě by mohl znamenat konec pro Strážce Galaxie tak, jak je známe. Jejich osud je na hraně a důvěra mezi členy týmu je podrobována velkým zkouškám.

Strážci Galaxie: Volume 3 slibuje napínavou a akční jízdu plnou humoru, emocí a epických vesmírných bitev. Režisér James Gunn, který se ujal režie i u předchozích dílů série, slibuje fanouškům ještě větší a úžasnější dobrodružství. Fanoušci se mohou těšit na návrat oblíbených postav a zároveň se dozví více o minulosti jednotlivých členů týmu. Strážci Galaxie: Volume 3 slibuje odhalit nové vrstvy osobností a prozkoumat temnější stránky jejich charakterů.

Premiéra Strážců Galaxie: Volume 3 je v českých kinech od 4. května. Uvádí Falcon.

Použité zdroje: ČSFD, Marvel Studios,
(redakční text)*

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu