Vratislav Mynář a tajemná komnata. Odklánění peněz v režii kancléře

VIDEO
Publikuje: Lukáš Závodský — 17. 03. 2023
Zdroj: (redakční text)
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Vratislav Mynář a tajemná komnata. Odklánění peněz v režii kancléře

Za desetileté prezidentské období Miloše Zemana se na pražském hradě a nejen tam událo soustu kontraverzních věcí.

Tématu se do hloubky a především nezaujatě, to je důležité v úvodu zmínit věnoval Lukáš Závodský provozovatel YouTube kanálu TOP témata a blízký spolupracovník naší redakce. Náš partnerský kanál TOP témata se věnuje kontraverzním tématům, velkému byznysu, který je většinou „na hraně“ zákona či zločincům a mafiánům z organizovaného zločinu.

Na světlo se ale dostávají další, mnohem závažnější skutečnosti, které se již pohybují v trestně-právní rovině. Bývalý kancléř je momentálně trestně stíhaný v několika závážných kauzách. Soudy a policie se dál zabývají sporem o údajně neoprávněně čerpané dotace pro Mynářovo firmu Clever Management. Ta podle policie čerpala evropské peníze na stavbu penzionu v Osvětimanech. Dohromady mělo jít až o 19 milionů korun. Dále policie Mynáře podezřívá z neoprávněné dvoumilionové dotace na zasněžování sjezdovky v jihomoravské Nové Lhotě,“ uvedl k tématu autor videa Lukáš Závodský.

Mynářovo jednání ohledně jeho podnikání vzbuzuje další a další otazníky a napovídá, jakým rozsáhlým způsobem Mynář využíval své výsadní postavení na Hradě. Vše o těchto kauzách se dozvíte v novém videu na kanále TopTémata, kde odkrýváme „Tajemnou komnatu Vratislava Mynáře“.

Přátelé král je mrtev, ať žije král! Tak by se dali parafrázovat uplynulé dny. Na pražském hradě proběhla výměna stráží a stará hradní garnitura včele s Milošem Zemanem odešla,“ co vše za sebou zanechala za „zločiny“ se podíváme společně v následujícím videu.

V následujícím videu se TOP témata zaměřila na dnes již bývalého hradního kancléře Vratislava Mynáře, který jak známo ze své funkce „zavčasu“ rezignoval. Vysoce postavený úředník hradní Mynář stihl po dobu svého působení na pražském hradě na sebe strhnout pozornost medií, a to hned v několika případech a kauzách.

To, co se dělo na pražském hradě za desetileté prezidentské období Miloše Zemana nemělo v uvozovkách chybu.

Video, které zpracoval YouTube kanál TOP témata rozhodně není žádným hodnocením bývalého či současného prezidenta republiky a jeho poradců, hradní kanceláře či jeho týmu a podobně a zcela jistě nemá žádný politický záměr. Video, které připravil jeho autor Lukáš Závodský má pouze poukázat na nekalé, zavádějící a především mafiánsko-trestné praktiky, které se na pražském hradě odehrávaly za působení „hradního týmu“ pod taktovkou Vratislava Mynáře a za laskavého přispění exprezidenta Zemana.

Bohužel mnoho slušným lidem „tajemný muž bez náležité bezpečnostní prověrky,“ který měl, a kdo ví dodnes možná má stále ještě má přístup k nejtajnějším dokumentům nenechal mnoho lidí chladnými a dokázal je pěkně zvednou ze židle tím, co za své působení ve vysokém úřednickém postu spáchal. A to si představte, že se na veřejnost dostal jen zlomek toho, co zaznamenala media. Jsou věci, o kterých mnoho lidí dodnes neví. Věci, které jsou nejen na hraně zákona, ale bohužel v mnoha případech daleko za ní.

Všem slušným lidem v republice je znám také fakt, že dnes již bývalý prezident Miloš Zeman by zcela jistě svého blízkého přítele Vratislava Mynáře osvobodil, jinými slovy, pokud by kdokoliv chtěl v republice „nedotknutelného“ pana Mynáře trestně stíhat či snad soudit za všechny skutky, které za svého „hradního“ působení spáchal bylo jasné, že by ho Miloš Zeman osvobodil a následně mu udělil prezidentskou milost. Jak jinak! Stejně, jako dalším svým blízkým, jak bylo u Zemana známé. Naposledy tak učinil, když např. v kauze trestně stíhaného a řádně odsouzeného šéfa Lánské obory Baláka, kterému „bůh ví, proč“ udělil rovněž prezidentskou milost. Samozřejmě do očí bijící „přátelská výpomoc“, nelze nazvat jinak.

Naštěstí „řešit“ všechny „prohřešky“ Vratislava Mynáře již bývalý prezident Miloš Zeman ve své funkci nestihl. Uvidíme, jak se k tomu nyní postaví policie, justice a také případně i nový prezident Petr Pavel.

Na co se můžete těšit…

Zveřejněné aktuální video rozhodně není jediné, které společně s YouTube kanálem TOP témata připravujeme ke zveřejnění na našem magazínu. Už dnes se můžete těšit na pravdivá a především nezaujatá videa o české mafii z 90´let či jednom z „nejschopnějších“ českých podnikatelů a byznysmenů, kterým bezpochyby byl a je Andrej Babiš a jeho řekněme slušná politicko-podnikatelská životní éra. Již brzy na UdálostechExtra.

(redakční text)*

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu