V Praze se střetla dvě vozidla, nehoda měla tragické následky

Publikuje: Nikola Macáková — 05. 10. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » V Praze se střetla dvě vozidla, nehoda měla tragické následky

Při střetu dvou osobních vozidel v Praze se zranili tři muži, čtvrtý bohužel zemřel na následky vážných mnohočetných poranění.

Tragická dopravní nehoda uzavřela pražskou Černokosteleckou ulici, ve směru do centra. Střetla se tam dvě osobní vozidla a na místě jsou čtyři zranění muži. Jeden z nich bohužel po neúspěšné resuscitaci zemřel. Informace zveřejnila pražská záchranka na sociální síti.

Na místě zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníku leteckých záchranářů. Dopravní nehodu na sociální síti zmiňují také policisté.


Jeden z těžce zraněných mužů bohužel po neúspěšné resuscitaci zemřel, dva muži jsou ve velmi vážném zdravotním stavu a poslední zraněný muž utrpěl lehký úraz ruky. Policisté odklánějí dopravu do ulice Sazečská,“ uvedla k nehodě mluvčí pražské záchranky Jana Poštová na twitteru a dodala, že u nehody zasahovaly tři zdravotnické posádky RZP a také inspektor provozu pražské záchranné služby.

DŘÍVE JSME PSALI:

V Praze havaroval motorkář, podlehl těžkému zranění

Jana Malá — 04. 05. 2022
Ve středu ráno nehoda motorkáře uzavřela Modřanskou ulici ve směru do centra. Řidič motocyklu podlehl těžkému zranění.

Okolnosti nehody vyšetřují policisté.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu