U Hradčan na Brněnsku se střetla dvě vozidla, na místě několik zraněných

Publikuje: Nikola Macáková — 05. 06. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » U Hradčan na Brněnsku se střetla dvě vozidla, na místě několik zraněných

Mimořádnou událost I. stupně musela vyhlásit v neděli odpoledne jihomoravská krajská záchranka. Šlo o vážnou dopravní nehodu.

Při dopravní nehodě ke které došlo u Hradčan na Brněnsku se střetla dvě osobní vozidla. Nehoda si vyžádala zranění pěti lidí z toho třech těžce. Zasahovat musely všechny záchranné složky. K misi byl vyslán také záchranářský vrtulník.

O nehodě informovala UdálostiExtra.cz krajská mluvčí jihomoravské záchranky Michaela Bothová s tím, že dnes odpoledne vyslalo operační středisko zdravotnické záchranné služby k nehodě u Hradčan na Brněnsku celkem šest záchranářských prostředků, včetně letecké záchranné služby.

„Z našeho pohledu se jednalo o mimořádnou událost I. stupně,“ upřesnila Bothová.

„Zdravotníci ošetřili celkem pět zraněných, tři lidé se zranili těžce a po ošetření jsme je transportovali do Dětské nemocnice Brno, Fakultní nemocnice Brno a Fakultní nemocnice u svaté Anny. Dvěma osobám zraněným lehce jsme také poskytli přednemocniční neodkladnou péči a následně jsme je převezli do Fakultní nemocnice Brno,“ doplnila k nehodě mluvčí záchranné služby.

Spolu se zdravotníky u nehody zasahovali také profesionální hasiči a policisté.

Dle sdělení dopravního serveru ŘSD byla doprava v místě nehody uzavřena, a to po dobu zásahu záchranných složek. 

Okolnosti nedělní nehody jsou nyní v šetření Policie ČR.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu