U Františkových Lázní havarovala ráno čtyři vozidla

Publikuje: Nikola Macáková — 21. 10. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » U Františkových Lázní havarovala ráno čtyři vozidla

Na silnici I/21 z Chebu na Františkovy Lázně havarovala v pátek ráno čtyři vozidla. Při nehodě se zranila jedna osoba.

O nehodě informovali karlovarští krajští hasiči na sociální síti s tím, že na místě zasahovali hasiči hned ze tří jednotek, provoz v místě byl po dobu záchranných prací omezený.

Podle informací redakce se při nehodě zranila jedna osoba, kterou si na místě převzali do své péče zasahující záchranáři, kteří ji poskytli odbornou přednemocniční péči a následně převezli k dalšímu vyšetření do nemocnice.

Na silnici I/21 z Chebu na Františkovy Lázně havarovala v pátek ráno čtyři vozidla. Zdroj: HZS Karlovarského kraje (tiskový servis)

Informace o omezení provozu v místě nehody zveřejnil také dopravní servis ŘSD. Okolnosti páteční ranní nehody vyšetřují chebští dopravní policisté.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu