Tragická nehoda několika vozidel na silnici I/37 u Medlešic

Publikuje: Nikola Macáková — 05. 12. 2022
Zdroj: Vendula Horáková / HZS PaK (tiskový servis) & Nikola Macáková, redakce
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Tragická nehoda několika vozidel na silnici I/37 u Medlešic

Na silnici I/37 z Chrudimi do Pardubic zasahovaly u tragické hromadné dopravní nehody všechny složky Integrovaného záchranného systému.

K dopravní nehodě došlo v pondělí 5. prosince, krátce po deváté hodině ranní. Nehoda měla tragické následky. Informovala o ní krajská mluvčí pardubických hasičů Vendula Horáková.

Poškozená u dopravní nehody byla tři vozidla – dva osobní a jeden nákladní,“ uvedla Vendula Horáková.

Jedna osoba, která cestovala ve voze sama, po nárazu s nákladním automobilem svému zranění na místě nehody podlehla,“ doplnila mluvčí hasičů.

Tragicky skončil střet hned několika vozidel na silnici I/37 u Medlešic. Zdroj: HZS Pardubického kraje (tiskový servis)

Provedli jsme nejprve průzkum v místě události, dále jsme zajistili vozy proti vzniku požáru a zajistili unikající provozní náplně. K vyproštění tragicky usmrcené osoby nedošlo,“ uvedl nprap. Michal Mrázek, velitel zásahu hasičů z Chrudimi. Příčiny dopravní nehody vyšetřují policisté.

Tragicky skončil střet hned několika vozidel na silnici I/37 u Medlešic. Zdroj: HZS Pardubického kraje (tiskový servis)

Dle sdělení dopravního serveru ŘSD byla doprava v místě nehody, po dobu zásahu záchranných složek a vyšetřování uzavřena. Dopravu policisté odkláněli přes objízdné trasy. Příčiny nehody jsou nyní v šetření Policie ČR.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu