Na Opavsku havaroval traktor, při nehodě se zranil řidič i desetiletá dívka

Publikuje: Nikola Macáková — 05. 09. 2022
Zdroj: PhDr. Lukáš Humpl
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Na Opavsku havaroval traktor, při nehodě se zranil řidič i desetiletá dívka

Vážná zranění dvou lidí si vyžádala dopravní nehoda malého traktoru v obci Hlubočec. V péči záchranářů skončil mladý řidič i 10letá dívka.

O nehodě informoval UdálostiExtra.cz krajský mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl s tím, že do obce Hlubočec vyslali záchranáři lékařský tým rendez-vous a dvě posádky rychlé zdravotnické pomoci ze základen v Opavě a Bílovci.

Na traktoru, který sjel ze srázu a několikrát se převrátil, cestovaly dvě osoby.

„Desetiletá dívka utrpěla poranění dolní končetiny a zasahující lékař vyslovil podezření na otřes mozku,“ sdělil Lukáš Humpl z krajské záchranky.

„Mladík ve věku osmnácti let jevil známky poranění v oblasti zad a otřesu mozku. Oba pacienti byli posádkami záchranné služby ošetřeni a následně sanitními vozidly transportováni na oddělení urgentního příjmu Fakultní nemocnice Ostrava,“ doplnil k nehodě mluvčí záchranářů.

Okolnosti nehody jsou nyní v šetření dopravní policie.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu