Na Karvinsku se muž zřítil z pracovní plošiny, utrpěl mnohočetná poranění

Publikuje: Nikola Macáková — 26. 10. 2022
Zdroj: PhDr. Lukáš Humpl / ZZS MsK (tiskový servis)
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Na Karvinsku se muž zřítil z pracovní plošiny, utrpěl mnohočetná poranění

Vrtulník letecké záchranné služby spolu s pozemní posádkou RZP museli zasahovat na Karvinsku, kde se dělník zřítil z pracovní plošiny.

O dramatické události a následné záchranné akci informoval redakci krajský mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl s tím, že k pracovnímu úrazu došlo v úterý, krátce před půl jedenáctou v obci Horní Suchá na Karvinsku.

Na místo vyjel zdravotnický tým (RZP) a zároveň vzletěl ostravský vrtulník letecké záchranné služby.

DŘÍVE JSME PSALI:

Na Novojičínsku amputoval stroj muži ruku, zasahovat musel záchranářský vrtulník

Nikola Macáková — 19. 10. 2022
V obci Sedlnice na Novojičínsku došlo v úterý 18. října k vážnému pracovnímu úrazu, kdy stroj muži amputoval horní končetinu.

Dvaačtyřicetiletý pacient byl při vědomí a komunikoval, jeho stav se však velmi rychle zhoršoval, až došlo k selhání jeho krevního oběhu. Posádky proto zahájily resuscitaci, kterou se jim podařilo za podpory léků a přístrojové techniky obnovit činnost srdce,“ uvedl Lukáš Humpl z krajské záchranky.

Lékař zjistil přítomnost mnohočetných poranění a pacient byl do ostravské Fakultní nemocnice transportován v kritickém stavu,“ dodal mluvčí záchranné služby.

Související témata
Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu