Na Frýdecko-Místecku se střetla dvě vozidla, oba řidiči skončili v péči lékařů

Publikuje: Nikola Macáková — 27. 11. 2022
Zdroj: PhDr. Lukáš Humpl / ZZS MsK (tiskový servis) & redakce
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Na Frýdecko-Místecku se střetla dvě vozidla, oba řidiči skončili v péči lékařů

Vážným zraněním dvou řidičů skončila dopravní nehoda v Kunčicích pod Ondřejníkem. K nehodě došlo v neděli dopoledne.

O dnešní nehodě informoval UdálostiExtra.cz v tiskové zprávě krajský mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl s tím, že pomoci vyjela lékařská rendez-vous posádka záchranné služby a zdravotnický tým RZP, k misi vzlétl rovněž vrtulník letecké záchranné služby.

Spolu se zdravotníky k nehodě zamířili také hasiči a policisté. V silničním úseku, kde k nehodě došlo byla omezena doprava, a to po dobu zásahu záchranných složek a vyšetřování.

Čtyřicetiletého řidiče pravděpodobně postihla náhlá zdravotní indispozice se ztrátou vědomí a došlo ke střetu osobního vozidla s jiným automobilem.

DŘÍVE JSME PSALI:

Dívku a chlapce srazil v Havířově automobil, oba skončili v péči záchranářů

Nikola Macáková — 14. 11. 2022
Sedmnáctiletou dívku a patnáctiletého chlapce srazil v sobotu odpoledne automobil v Havířově na Karvinsku.

Poškozeny při nárazu přitom byly také závory u železničního přejezdu, v jehož blízkosti se událost odehrála. Pacient utrpěl těžké zranění dolní končetiny a příznaky svědčily i o otřesu mozku. Po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče jej letečtí záchranáři přepravili do ostravské Fakultní nemocnice,“ upřesnil Lukáš Humpl.

Druhý účastník nehody, který byl totožného věku, musel být ošetřen s poraněním hlavy a dolní části zad. Týmy jej zajistily krčním límcem a uložily do podtlakové matrace. Poté byl přepraven na urgentní příjem frýdecko-místecké nemocnice,“ doplnil mluvčí záchranné služby.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu