Muže (†40) usmrtilo v Ostravě-Porubě uvolněné břemeno z jeřábu

Publikuje: Nikola Macáková — 04. 11. 2022
Zdroj: PhDr. Lukáš Humpl (tiskový servis)
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Muže (†40) usmrtilo v Ostravě-Porubě uvolněné břemeno z jeřábu

Ve čtvrtek 3. listopadu zasahovali záchranáři u tragického pracovního úrazu v Ostravě-Porubě. Případem se zabývají policisté.

O tragickém pracovním úrazu, který se odehrál v Ostravě-Porubě informoval UdálostiExtra.cz krajský mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl s tím, že na místo byla okamžitě vyslána zdravotnické posádka RZP a spolu s ní k nehodě zamířil také lékař v setkávacím systému rendez-vous.

Čtyřiatřicetiletý muž byl zasažen břemenem, uvolněným z jeřábu. Utrpěl poranění hlavy neslučitelné se životem a zasahující lékař po svém příjezdu mohl již pouze konstatovat jeho smrt,“ doplnil k tragické události mluvčí záchranné služby.

Vzhledem k tomu, že se jednalo o smrtelný pracovní úraz, událost prošetřují policisté.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu