Malého chlapce srazil na Klatovsku motorkář, dítě nehodu nepřežilo

Publikuje: Jana Malá — 12. 06. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Malého chlapce srazil na Klatovsku motorkář, dítě nehodu nepřežilo

K tragické dopravní nehodě došlo v neděli odpoledne nedaleko Čachrova na Klatovsku. Projíždějící motorkář zde srazil nezletilého chlapce.

„Po silnici první třídy v tu chvíli jel třiatřicetiletý řidič motocyklu. Chlapec vstoupil do vozovky, kde došlo ke střetu s motorkou,“ popsala událost policejní mluvčí Barbora Šmaterová.

U nehody musely zasahovat všechny záchranné složky.

PSALI JSME:
Tragická nehoda linkového autobusu na Mostecku si vyžádala dva mrtvé a dva těžce zraněné

První pomoc nezletilému chlapci poskytovali na místě kolemjdoucí. Následně si sraženého chlapce převzali do své péče přivolaní záchranáři, kteří mu na místě nehody poskytovali rozšířenou resuscitaci.

„Nezletilý pacient utrpěl velmi těžká zranění. Laická i odborná resuscitace trvala desítky minut. Bohužel přes veškerou snahu záchranářů se nepodařilo chlapce zachránit,“ sdělila za plzeňskou záchranku serveru Novinky.cz Mária Svobodová.

Okolnosti této nedělní tragické nehody jsou nyní v šetření Policie ČR.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu