Kriminalisté podali návrh na obžalobu psychiatra Jana Cimického ze znásilnění a vydírání pacientek

Publikuje: Nikola Macáková — 06. 10. 2022
Úvodní stránka » Zprávy z domova » Kriminalisté podali návrh na obžalobu psychiatra Jana Cimického ze znásilnění a vydírání pacientek

Policie navrhla obžalovat psychiatra Cimického z 28 znásilnění a vydírání svých pacientek. Policie o případu informuje na Twitteru.

Kriminalisté aktuálně ukončili vyšetřování případu a na Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 8 odeslali návrh na podání obžaloby, uvedli policisté.

Při zahájení trestního stíhání na začátku dubna letošního roku policie informovala o 29 skutcích, jež se odehrály se v rozmezí let 1980 až 2016. Nakonec psychiatra navrhují obžalovat pro 28 z nich,“ píše dnes portál Novinky.cz.

Cimický se v listopadu proti tvrzením tvrdě ohradil a oznámil, že se hodlá aktivně bránit a dokázat svou nevinu. Kvůli lékařskému tajemství a respektu k pacientům nebude ale tato obhajoba veřejná, uvedl Cimický ve vyjádření.

Aktuální témata:
Načítám témata...
logo UE

O nás

Internetový on-line magazín UdalostiExtra.cz je v zaměřen na témata, která vás zajímají. Publikujeme články o zajímavých osobnostech, celebritách, články z kultury, nechybí ani záhady či tajemno nebo zdraví a medicína. Zároveň pravidelně zveřejňujeme články o počasí. Aktuálně připravujeme i další zajímavé rubriky a témata o která rozšíříme do budoucna náš internetový magazín. UdálostiExtra.cz jsou partnerským projektem internetového zdravotnického magazínu ZdravíŽivot.cz.

Rychlý kontakt: redakce@udalostiextra.cz

Sledujte nás

Vyhledávání
Zavřít reklamu